Menu
Καλάθι

Όροι χρήσης

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα MYPOD.GR. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που ακολουθούν, οι οποίες αποτελούν όρους και προϋποθέσεις διεθνώς αναγνωρισμένες για την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας μας.

Εφόσον διαβάσετε και αποδεχτείτε τις πληροφορίες αυτές, θα γίνει καταγραφή της αποδοχής σας “ίχνος” με την τρέχουσα IP διεύθυνση σας.

Όροι χρήσης

Απαγορεύεται η είσοδος στο ηλεκτρονικό κατάστημα, και η αγορά προϊόντων σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Με την είσοδο σας πιστοποιείται ότι είστε άνω των 18 ετών.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του διαδικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως δηλώνει ότι τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού μας τόπου.

Το
MYPOD.GR δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται ότι αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν την επίσκεψη στο Δικτυακού μας τόπο.

Το
MYPOD.GR καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο διαδικτυακό της τόπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή. Οτιδήποτε παρέχεται με τη μορφή διαφήμισης στους χρήστες / επισκέπτες μέσω του διαδικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

Ο χρήστης/ επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου υποχρεούται, να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

Το
MYPOD.GR σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού ή και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ωστόσο, προς διασφάλιση των συναλλαγών διαθέτει σύστημα Secure Shell Layer (SSL). Δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μή κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Το
MYPOD.GR και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες του ή των server του, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων, όπως και η πνευματική ιδιοκτησία του λογισμικού η οποία ανήκει στην εταιρεία που έχει κατασκευάσει τον διαδικτυακό τόπο) όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών και προϊόντων της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο site, μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Συνεπώς, όλα τα ως άνω αναφερόμενα σας παρέχονται μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, υπό τον όρο ότι θα διατηρείτε όλες τις σημειώσεις που αφορούν στο δικαίωμα του δημιουργού και στα άλλα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίες περιέχονται στο αυθεντικό υλικό, σε όλα τα αντίγραφα αυτού του υλικού και δεν επιτρέπεται η τροποποίηση του υλικού του διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο ή η αναπαραγωγή ή δημόσια έκθεσή, ή η εκτέλεση ή η «φόρτωση» ή η διανομή ή οποιαδήποτε χρήση του, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής του από το παρόντα διαδικτυακό τόπο και χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία.

"Δεσμοί" (links) προς άλλα sites

Ο διαδικτυακός μας τόπος περιέχει παραπομπές μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, των οποίων τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους, η Εταιρεία μας δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η Εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Πληρωμές με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα / Paypal / Τραπεζική κατάθεση – Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση της υπηρεσίας Paypal, που παρέχεται από την εταιρεία PayPal (Europe) S.àr.l. etCie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg, αρ. εμπορικού μητρώου: R.C.S. Luxembourg B 118 349 εξασφαλίζονται επίσης από απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της PayPal. Η PayPal χρησιμοποιεί ως πιστοποιητικό ασφαλείας τη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer ) 128bit τουλάχιστον. Το SSL είναι διαδεδομένο παγκοσμίως και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128bit. Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα ασφαλείας https://. Ο υπολογιστής σας μέσω κρυπτογράφησης SSL στέλνει το αίτημα του στο PayPal. Το Paypal στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας, το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψης σας στην σωστή σελίδα και το δημόσιο κλειδί σας. Στην συνέχεια, ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί ώστε να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (π.χ. αριθμό κάρτας) και τις αποστέλλει στον server του Paypal που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.΄

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η συναλλαγή αυτή διενεργείτε μέσω της Alpha Bank.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών, αριθμούς λογαριασμού κλπ. Εσείς παρέχετε αποκλειστικά τις πληροφορίες αυτές στον αντίστοιχο πάροχο πληρωμών.

Τιμές προϊόντων

Οι τιμές όλων των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Φωτογραφίες προϊόντων

Όλες οι φωτογραφίες των προϊόντων, είναι ιδιοκτησία του MYPOD.GR και απαγορεύεται η αντιγραφή ή η αναπαραγωγή τους, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση μας.

Διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποια προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια αυτών των δεδομένων.

Αρχεία καταγραφής

Κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα του www.mypod.gr, αποθηκεύονται τα παρακάτω στοιχεία σας για τεχνικούς λόγους:

 1. Διεύθυνση IP του υπολογιστή πρόσβασης
 2. Η ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεσθε
 3. Τις σελίδες που επισκέπτεσθε στο eshop μας
 4. Ημερομηνία / ώρα και διάρκεια επίσκεψης
 5. Πρόγραμμα και ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης
 6. Λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή πρόσβασης

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων – Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

Το MYPOD.GR (Φώτης Μπερτζώλης) με έδρα την Αθήνα, οδός Λεοντίου 17 – 117 45 – Τηλ.: 2130244978 – ΑΦΜ : 054268220 - Αρ.ΓΕΜΗ 067904503000, λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων των πελατών της, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και τον Ευρωπαϊκό Γενικό κανονισμό 2016/679.

Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Για την εκτέλεση των παραγγελιών σας, συλλέγουμε τα παρακάτω στοιχεία, τα οποία είναι αναγκαία για την παράδοση της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες Courier, καθώς και για την έκδοση Τιμολογίου (εφόσον ζητηθεί κάτι τέτοιο).

1. Όνομα – Επώνυμο – ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ. – Διεύθυνση παράδοσης – Διεύθυνση παραλαβής

2. Αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου

3.
Email επικοινωνίας

Επιπλέον μετά από συγκατάθεσης σας, μπορούμε να κρατήσουμε το email σας, για να σας ειδοποιήσουμε μέσω αυτού για την παραλαβή προϊόντων που είναι σε έλλειψη.

Εγγραφή στην λίστα ενημερωτικών δελτίων

Εφόσον δώσετε την συγκατάθεση σας, μπορείτε να γραφτείτε στην υπηρεσία λήψης ενημερωτικών δελτίων. Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων με προσφορές / ενημερώσεις για νέα προϊόντα κλπ μέσω της υπηρεσίας Mailchimp (https://mailchimp.com). Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από την παραπάνω λίστα.

Δημιουργία λογαριασμού

Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ώστε σε επόμενες παραγγελίες να μην χρειάζεται να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία σας. Επίσης αν έχετε λογαριασμό, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε το ιστορικό των παραγγελιών σας. Κατά την δημιουργία του λογαριασμού πρέπει να καταχωρήσετε τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα :

1. Όνομα – Επώνυμο – ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ. – Διεύθυνση παράδοσης – Διεύθυνση παραλαβής

2. Αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου

3.
Email επικοινωνίας

4. Κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας

Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να τα τροποποιήσετε όποτε θελήσετε.

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται κατά περίπτωση όπως παρακάτω:

 1. Στην εταιρεία RED Courier που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής – Ελ.Βενιζέλου 317 – 176 74 – Τηλ.: 210 3460002 – Η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας.
 2. Στις επίσημες αρμόδιες αρχές εφόσον ζητηθεί νομίμως από αυτές, ή μετά από εντολή δικαστηρίου, ή εφόσον έχουμε το νομικό δικαίωμα να το πράξουμε.

Χρόνος τήρησης αρχείου δεδομένων

Το χρονικό διάστημα τήρησης του αρχείου προσωπικών δεδομένων, καθορίζεται βάση του ισχύοντος νομικού πλαισίου, και τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο διάστημα επιβάλλεται από τις σχετικές διατάξεις.

Επίσης διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας και δεν έχετε ζητήσει διαγραφή αυτού

Τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Εφόσον έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τα παρακάτω δικαιώματα :

 1. Δικαίωμα στην διόρθωση

  Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία (Όνομα –
  email – διεύθυνση - τηλέφωνο)

  Να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας

  Να επιλέξετε την εγγραφή ή όχι στην λίστα λήψης ενημερωτικών δελτίων
 2. Δικαίωμα στην φορητότητα

  Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε λήψη των δεδομένων του λογαριασμού σας που τηρείτε από εμάς όπως παρακάτω :

  Προσωπικά δεδομένα

  Διευθύνσεις

  Ιστορικό Παραγγελιών
 3. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας στο e-shop μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα Cookies, πατείστε εδώ